Gyárunk Budakeszin

Cégismertető

A Javel-Inn Kft. 1987-ben alakult, mint családi vállalkozás. A többségi tulajdonos Németh Miklós a Montreali Olimpia gerelyhajító olimpiai bajnoka. Németh Imre fia, aki szintén olimpiai bajnok volt 1948-ban a Londoni Olimpián, kalapácsvetésben. A vállalat fõ tevékenysége a sportszergyártás és ezen belül kiemelkedõ a sportgerely gyártása.

A Németh gerely nem csak gyártójuk neve után, de az általa kifejlesztett un. érdes felületû gerelyekrõl vált híressé az egész világon.

Az eddigi forgalomba került gerelyeink aluminiumból készültek valamint kifejlesztettük az Aluminium- Karbon összetett gerelyeinket is, melyek rendkívüli szakértelmet és odaadást, figyelmet kívánó kézi munkával készülnek. A versenygerelyeink megfelelnek a Nemzetközi Amatõr Atlétikai Szövetség szabályainak. Az általunk gyártott gerelyek közül tizenöt típus rendelkezik az IAAF minõsítésével.

Eredményeinket természetesen a versenyzõk visszajelzésein keresztül értékeljük elsõsorban. Az általuk elért eredmények mindennél többet mondanak. Kérjük nézze meg a Nemeth gerelyekkel elért rekordok listáját ide kattintva.